ua en ru

Під час заворушень в ході концерту Ані Лорак постраждали 4 правоохоронця

Під час охорони громадського порядку біля Національного палацу "Україна", де проходив концерт співачки Ані Лорак, чотири співробітники міліції отримали пошкодження.

Під час охорони громадського порядку біля Національного палацу "Україна", де проходив концерт співачки Ані Лорак, чотири співробітники міліції отримали пошкодження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Після заходів по охороні громадського порядку біля палацу "Україна" до медиків за допомогою звернулися четверо правоохоронців, які отримали різні ушкодження. В даний час троє з них перебувають у лікарняному закладі з діагнозом - отруєння газом і хімічні опіки дихальних шляхів і слизових оболонок очей різного ступеня. Четвертий працівник міліції отримав травму ноги, зараз він проходить медичне обстеження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора у Києві біля палацу "Україна" близько 100 активістів намагалися зірвати концерт української співачки Ані Лорак, протестуючи проти того, що під час АТО вона їздила до Москви отримувати російські нагороди.

У міліції повідомили, що група осіб "не давали шанувальникам співачки спокійно і безперешкодно увійти в приміщення", "у людей летіли камені і яйця, хлопці цькували їх сльозогінним газом".

Також у міліції повідомили, що внесли до Єдиного обліку відомості про побиття під час заворушень журналістки російського телеканалу, інформацію про яку поширила низка ЗМІ.