ua en ru

Під час акцій протесту 4 правоохоронця були вбиті і 150 отримали вогнепальні поранення, - МВС

Під час масових акцій протесту в Україні вогнепальні поранення отримали 150 працівників правоохоронних органів та ще 4 було вбито.

Під час масових акцій протесту в Україні вогнепальні поранення отримали 150 працівників правоохоронних органів та ще 4 було вбито. Про це сьогодні на засіданні тимчасової слідчої парламентської комісії з розслідування злочинів під час масових акцій протесту повідомив начальник медичної служби Міністерства внутрішніх справ (МВС) Олег Петраш.

"Вони знаходилися на лікуванні в центральному госпіталі, госпіталі Міністерства оборони, госпіталі ГУ МВС р. в Києві та в клінічній лікарні №6", - розповів Петраш.

За його словами, досі не було зібрано ніяких речових доказів, а кулі, які лікарі витягли з правоохоронців знаходяться або в лікарні, або в родичів або просто втрачені.

"Більше ніякої сенсації не треба. Тому що вже не може бути більшою сенсацією, коли ми бачимо, що навіть не зібрані речові докази, що кулі знаходяться в різних лікарнях, що ніхто ніякої експертизи не проводить", - сказав голова комісії Геннадій Москаль.

Нагадаємо, за останніми даними, кількість жертв акцій протестів в Україні, починаючи з 30 листопада 2013 р. і станом на 9 квітня 06:00, зросло до 105 осіб.