ua en ru

ВО "Майдан" створив страйком для координації дій своїх активістів

Всеукраїнське об'єднання "Майдан" створило страйком для координації дій своїх активістів.

Всеукраїнське об'єднання "Майдан" створило страйком, для координації дій своїх активістів. Про це заявила учасниця Євромайдану Руслана Лижичко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Щойно завершилося засідання народного об'єднання Майдан, на якому ...ми обговорювали питання, які стосуються подальшого протесту, пікетування, мирного. Ми говорили про план дій щодо чіткої організації безпосередньо самого Майдану... питання більшої мобілізації. Хочемо запросити, щоб ще більше був присутній так званий арт-сектор. Щоб активніше залучати і мистецтво", - сказала Лижичко.

Також вона повідомила, що вже є план дій Майдану на січень 2014 р., де все розписано буквально по днях" і тепер активісти будуть організовуватися для реалізації цього плану.

"Сьогодні на цій нараді було проголошено про створення страйкома, який буде діяти в рамках того, що всі ініціативи активістів будуть об'єднуватися і координуватися", - сказала Лижичко і додала, звертаючись до регіональних активістам: "Якщо ви будете організовувати якісь наради, давайте всі разом це проводити все ж у Києві. Щоб не тільки в регіонах відбувалися такі ініціативи, а щоб всі ініціативи стікалися все ж в Київ, на Майдан".

У свою чергу громадський активіст Ігор Луценко уточнив, що відтепер згідно з ухваленим рішенням, "ми будемо поступово наближатися до так званого ритмічному способу роботи, які з вечора представники нашого Майдану будуть оголошувати про те, що ми будемо робити на завтра... Щоб Майдан був не просто місцем тусовки..., а саме для того, щоб певним чином вплинути на зміни в нашій країні революційним шляхом. Буде анонсуватися з дня на наступний день, що буде головною подією".