ua en ru

У Львівській області розпочато перевірку готовності гірськолижних курортів до нового сезону

У Львівській області розпочато перевірку гірськолижних курортів до зимового туристичного сезону, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації (ОДА). Як повідомляється, відповідну нараду щодо готовності до зимового спортивно-туристичного сезону відпочинкового комплексу "Плай" с. Плав'є, Сколівський район провів голова Львівської ОДА Михайло Костюк. Під час наради він зазначив, що необхідно створити окремий лікарняний округ на базі Сколівської районної лікарні і забезпечити його необхідним медичним обладнанням.

З метою недопущення виникнення небезпечних ситуацій на дорозі міжнародного значення, яка проходить повз комплекс, Костюк дав доручення організувати поруч із згаданим об'єктом відпочинку стоянку для автомобілів. Дирекція бази неодноразово зверталась у відповідні установи щодо виділення 2 га землі під стоянку, однак питання не вирішувалось.

З огляду на небезпеку, яку створюють автомобілі зупиняючись вздовж обочини, Костюк дав доручення створити тимчасову стоянку та вивчити ситуацію із виділенням земельної ділянки для основної стоянки біля "Плаю".

По темі: Проведення Олімпіади в Карпатах у 2022 р. дозволить створити 100 тис. робочих місць, - Колесніков