ua en ru

У Львівській обл. почалася активна фаза навчань "Репід Трайдент-2014"

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у Львівській обл., розпочалася активна фаза українсько-американського тактичного навчання "Репід Трайдент-2014", під час якої національні та багатонаціональні підрозділи відпрацюють миротворчу програму в комплексі заходів і в тісній взаємодії.

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у Львівській обл., розпочалася активна фаза українсько-американського тактичного навчання "Репід Трайдент-2014", під час якої національні та багатонаціональні підрозділи відпрацюють миротворчу програму в комплексі заходів і в тісній взаємодії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони України.

"У перший день активної фази підрозділ, представлене американським контингентом, здійснювала 40-кілометровий марш в колоні військової техніки. Паралельно з американцями схожі завдання виконували і військовослужбовці України та Болгарії. За умовами виконання маневру, на шляху проходження колони військової техніки, які розтягувалися на сотні метрів, чекали численні засідки груп "диверсантів", "заміновані" ділянки доріг, блокування шляху розлюченим "місцевим" населенням тощо", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 вересня у Львівській області стартували спільні українсько-американські навчання "Репід Трайдент-2014", які будуть проходити до 26 вересня.