ua en ru

У Львівській обл. 46 млн грн екоінвестицій буде спрямовано на ремонт об’єктів соціальної сфери, - ОДА

У Львівській обласній державній адміністрації (ОДА) 30 липня відбулося підписання договорів між ДП "Держекоінвест" та представниками Сокальського, Старосамбірського, Турківського районів і м. Червонограда щодо реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій на суму 46 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив начальник головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації Денис Шмигаль, Львівська область є одним з переможців конкурсу проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій. Це дає можливість залучити біля 46 млн грн інвестиційних коштів для фінансування капітальних ремонтів 15 об'єктів соціальної сфери Сокальського, Старосамбірського, Турківського районів та м. Червоногруда. Це, зокрема, утеплення фасадів, покрівель, заміна вікон та дверей на енергоощадні у школах, інтернатах, дошкільних закладах і лікарнях.

У Львівську область прибув генеральний директор державного підприємства "Держекоінвест" Михайло Кобля, який уповноважений здійснювати функції замовника при реалізації проекту цільових екологічних (зелених) інвестицій.

Нагадаємо, сьогодні, 30 липня, Верховна Рада України збільшила витрати держагентства екологічних інвестицій в 2012 р. на 231 млн грн.