ua en ru

У Львові відбудеться конференція "Біблеїстика на Заході і Сході : тенденції, виклики та перспективи"

19-20 вересня 2013 у Львові, на базі Українського католицького університету, відбудеться міжнародна конференція " Біблеїстика на Заході і Сході: тенденції, виклики та перспективи" , повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

У форумі візьмуть участь сучасні біблеїсти : Еммануель Тов (Єврейський університет, Єрусалим), Райнхард Нойдекер і Петер Дубовсков ( Папський біблійний інститут , Рим) , Паоло Гарут (Ангеліку, Рим), Януш Черського і Станіслав Рабьеж (Університет Ополе , Польща).

Організатори розглядають Україну як територію перетину Східного (православного) і Західного (католицького та протестантського) богословських світів.

Робочі мови - англійська, українська та російська.

Конференція відбудеться на факультеті філософії і богослов'я УКУ (Львів , вул. Хуторівка, 35а).

Організатори розглядають тези можливих учасників круглого столу з наступних тем :

- Сучасні методи і підходи в біблеїстиці;
- Юдейський контекст Нового Завіту;
- Єврейські і грецькі Біблії.

Зацікавлені учасники повинні вислати тези виступу обсягом до 300 слів разом з коротким резюме про себе на адресу д -ра Юрія Шурко: yuriy.shchurko@gmail.com. Останній термін надсилання тез - 1 вересня. Участь у конференції буде подвтерждено не пізніше 3 вересня.

Реєстраційний збір - 90 євро , оплачується після прибуття і включає витрати по проживанню на дві ночі зі сніданками, на кава- паузи , обіди , матеріали конференції та екскурсію по Львову. Для довідок та бронювання звертатися до Ірини Скулькіной: fbf.dean @ ucu.edu.ua