ua en ru

У Львові поховали Кузьму Скрябіна

У передмісті Львова на Брюховецькому кладовищі вранці 5 лютого поховали фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Після заупокійної літургії під багатотисячні оплески шанувальників та друзів домовину артиста винесли із храму Преображення, що в центрі міста.

Тисячі львів'ян до ранку приходили прощатися зі співаком. Дехто стояв у черзі по кілька годин. Останню шану артистові прийшли віддати керівники міста й області - Андрій Садовий, Олег Синютка і Петро Колодій, а також його друзі - Руслана Лижичко, Олександр Ксенофонтов, Володимир Бебешко з дружиною, Наталя Могилевська, Василь Вірастюк, Катерина Осадча, музиканти гуртів "Друга ріка", "Пікардійська Терція" "Мертвий півень" та багато інших.

Після цього похоронна процесія рушила у передмістя Львова - у Брюховичі, де живуть батьки Андрія. На їх прохання чин похорону відбувся на місцевому кладовищі. Він був закритим для шанувальників і журналістів.

Нагадаємо, вранці 2 лютого на криворізької трасі біля села Лозуватка загинув у ДТП співак Кузьма Скрябін. У ДАІ повідомили, що музикант перед ДТП виїхав на зустрічну смугу. У ДТП були травмовані адміністратор Скрябіна і експедитор молоковоза.