ua en ru

Внутрішні війська МВС України переведені на посилений варіант несення служби

Внутрішні війська МВС України переведено на посилений варіант несення служби.

Внутрішні війська МВС України переведено на посилений варіант несення служби. Про це повідомила прес-служба ВВ МВС України.

"Беручи до уваги останні події в Криму, командуванням внутрішніх військ МВС України було прийнято рішення щодо переведення внутрішніх військ на посилений варіант несення служби", - йдеться в повідомленні.

З метою запобігання будь-яких терористичних проявів, було посилено охорону АЕС та інших особливо важливих державних об'єктів, які знаходяться під охороною внутрішніх військ МВС України.

Згідно з повідомленням, станом на сьогодні, для забезпечення безпеки громадян, по всій території України, до несення служби з охорони громадського порядку, залучено максимальну кількість особового складу внутрішніх військ МВС України.

Також повідомляється, що дипломатичні представництва та консульські установи іноземних держав на території України, охорону яких здійснюють внутрішні війська МВС України, зараз охороняються у посиленому режимі.

"Внутрішні війська МВС Україні з усією відповідальністю ставляться до виконання службово-бойових завдань, та зроблять усе необхідне для забезпечення безпеки громадяни та підтримання громадського порядку", - йдеться в повідомленні.