ua en ru

Внутрішні війська Криму залишаються вірними присязі українському народові, - відеозвернення начальника управління

Внутрішні війська Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму залишаються вірними присязі українському народові.

Внутрішні війська Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму залишаються вірними присязі українському народові. Про це заявив у своєму відеозверненні начальник управління Кримського територіального командування внутрішніх військ України Микола Балабан.

"Внутрішні війська МВС України входять до системи Міністерства внутрішніх справ. Безпосередньо внутрішні війська підпорядковуються міністру внутрішніх справ... Ввірені мені частини готові і можуть охороняти і обороняти себе самі... У нас достатньо сил і засобів від радикальних, сепаратистських, будь-яких проявів. Всі військовослужбовці на 100% на сьогоднішній день вірні своїй присязі та своєму військовому обов'язку", - заявив він.

Крім цього, він нагадав, що головним завданням ввірених йому військ є "не допустити порушень громадського порядку на території Автономної Республіки Крим, на маршрутах патрулювання та зоні відповідальності Кримського територіального командування".