ua en ru

ВМС готові застосувати зброю у разі провокацій в Одесі 2 травня

ВМС готові застосувати зброю у разі провокацій в Одесі 2 травня Фото: ВМС попереджають про можливість застосування зброї у Одесі в разі провокацій на травневі свята

Військові стверджують, що антиукраїнські сили "підганяють" провокації під свята і річницю трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі

У разі будь-яких спроб провокацій, неадекватних дій з боку "деструктивних елементів" стосовно військових об’єктів або військовослужбовців під час травневих свят та річниці трагічних подій 2 травня у Одесі, військові вживатимуть відповідних заходів протидії, за необхідності - із застосуванням зброї. Про це йдеться в повідомленні командування Військово-морських сил Збройних сил України у Facebook.

"Останнім часом почастішали випадки спроб вчинення провокацій, диверсій, терористичних актів та інших протиправних дій проти військових об’єктів, особливо щодо баз (арсеналів), складів тощо. Ворог активізував свою підривну діяльність у тому числі й глибоко в тилу, про що свідчать факти застосування ним безпілотних літальних апаратів (квадрокоптерів), використання в протиправних цілях саморобних вибухових пристроїв, організація різного роду провокацій", - зазначають у ВМС.

Зокрема, зі слів військових, антиукраїнські сили "підганяють" провокації під свята і річницю трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі.

Командування ВМС звертається до місцевих органів влади, громадян з проханням бути пильними та не "вестися" на провокації російських спецслужб, дотримуватися законів України, а у разі виявлення підозрілих осіб у місцях дислокації військових об’єктів негайно повідомляти військове командування і правоохоронні органи.

ЗВЕРНЕННЯ КОМАНДУВАННЯ ВМС ЗС УКРАЇНИ Останнім часом почастішали випадки спроб вчинення провокацій, диверсій, терористи...

Опубліковано ВМС ЗС України 29 квітня 2017 р.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко переконаний, що 2 травня в Одесі не буде провокацій.