ua en ru

Влада Угорщини проводить опитування громадян щодо ставлення до політики ЄС

Влада Угорщини проводить опитування громадян щодо ставлення до політики ЄС Фото: у Угорщині проводять опитування щодо політики ЄС

На думку угорської влади політика Євросоюзу загрожує незалежності країни

В Угорщині влада просить громадян заповнити анкету під назвою "Зупинімо Брюссель", в якій запитує про ставлення до політики Євросоюзу, котра, на погляд угорських посадовців загрожує незалежності країни. Про це повідомляє "Польське радіо".

Відповідні опитувальники було розіслано по всіх домашніх господарствах Угорщини.

Видання зазначає, що під час оголошення старту цієї кампанії представник влади підкреслив, що найближчим часом перед Угорщиною стоять важливі рішення, пов’язані з боротьбою за майбутнє, виграти яку можна лише з підтримкою суспільства.

В анкеті міститься шість запитань, що стосуються позиції угорців щодо міграційної та економічної політики Євросоюзу.

Також влада запитує про міжнародні неурядові організації, які начебто мають підтримувати нелегальну міграцію або втручатися у внутрішні справи Угорщини.

Зазначається, що опитування уряду Віктора Орбана отримало назву "Національні консультації 2017", воно проводиться у відповідь на нові засади ЄС, які дозволяють тримати мігрантів у прикордонних таборах протягом необмеженого часу.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступає за негайне надання українцям безвізового режиму з Європейським союзом.