ua en ru

Влада Сан-Марино спростували інформацію про постачання сиру в РФ

Влада Сан-Марино спростували інформацію про постачання сиру в РФ Фото: Сан-Марино не буде поставляти в Росію сир

У Сан-Марино здивовані новиною про підписаній угоді з РФ

Влада Сан-Марино не підписували з Росією угод про відновлення поставок сирів і м'ясної продукції. Про це заявила державний секретар з іноземних і політичних справ Сан-Марино Антонелла Муларони, передає RTV.

"Я з великим здивуванням прочитала опубліковану в місцевій газеті статтю, в якій говорилося, що на економічному форумі СНД, що відбувся в Москві 18 березня, піднімалося питання "сирів та ковбасних виробів з Сан-Марино", - йдеться в заяві Муларони.

Вона заявила, що в порядку денному форуму "не було підписання будь-якої угоди".

За її словами, щоб дізнатися, про що саме йшлося на форумі, досить лише відкрити інтернет і подивитися". Вся увага форуму була зосереджена на нових формах співпраці, робилися акценти на питання банківської та фінансової сфери, а також на інвестиційні проекти.

"Якщо поширення спотвореної і неточною новини послужить для росіян джерелом нових знань про Сан-Марино, про його традиції, підвищить інтерес до нашої країни і підніме попит на путівки до Сан-Маріно в рамках організованих турів до Італії влітку, то я можу лише порадіти", - додала Муларони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія і Сан-Марино підписали угоду про постачання продуктів харчування.