ua en ru

Влада повністю контролює всі стратегічні об'єкти Криму, - Могильов

Влада повністю контролює всі стратегічні об'єкти АР Крим.

Влада повністю контролює всі стратегічні об'єкти АР Крим. Про це йдеться в заяві голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова.

"Як глава виконавчої влади республіки, хочу запевнити вас, що Рада міністрів Криму працює в штатному режимі. Здійснюється контроль над усіма стратегічними об'єктами життєзабезпечення автономії. Вода, електрика, тепло, продукти харчування - все знаходиться в режимі особливої уваги. Все буде забезпечено в повному обсязі та безперебійно", - заявив Могильов.

Він зазначив, що рада Міністрів у тісній координації з міліцією, СБУ і прокуратурою здійснюють оперативні заходи щодо профілактики та недопущення проявів екстремізму та анархії.

"Сил правопорядку, особливо після повернення кримських підрозділів "Беркут" та внутрішніх військ з Києва, абсолютно достатньо для надійного захисту", - підкреслив Могильов.

За його словами, всі вокзали, електропідстанції, водосховища, військові об'єкти взяті під посилений режим охорони. Крім того, подвоєні сили міліції з патрулювання вулиць.