ua en ru

Влада поки що не ризикнула зробити жодних провокацій, – Тягнибок

Влада поки що не ризикнула зробити жодних провокацій. Про це сьогодні на прес-конференції сказав лідер "Свободи" Олег Тягнибок, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні було вдвічі більше людей на вулицях Києва ніж це було минулої неділі. Минулої неділі були провокації, зі сторони влади і тітушок, тому і були зіткнення. Цієї неділі станом на п'яту годину влада не ризикнула зробити жодних провокацій, хоча людей двічі менше і нема ніяких бійок, нема ніяких протистоянь, якраз це і підтверджує що наші наміри є абсолютно мирні", - зазначив Тягнибок.

За його словами, блокування урядового кварталу не є захопленням влади. "Те, що ми виставили блокпости і те, що ми блокуємо урядовий квартал - це зовсім не значить захоплення влади. Ми блокуємо владу не дозволяючи проїзду туди автомобілів, для того щоб ця влада врешті решт почала прислухатися до людей. На вулиці стоїть не 10 чоловік, не сто і не тисяча і навіть не 10 тис. людей і якщо ця влада моніторить, що робиться взагалі по Україні, то вона має розуміти, що переважна більшість держави виступає проти такої влади", - розповів Тягнибок.