ua en ru

"Влада" окупованого Донбасу посилила пропагандистські заходи у школах, - розвідка

"Влада" окупованого Донбасу посилила пропагандистські заходи у школах, - розвідка Фото: окупований Донецьк

Командування військових РФ агітує населення Донбасу до вступу до "військових частин" бойовиків

"Влада" окупованого Донбасу посилила пропагандистські заходи у у загальноосвітніх навчальних закладах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Окупаційною владою посилюються пропагандистські заходи у загальноосвітніх навчальних закладах окупованої території Донбасу. Зокрема, на т.зв. “уроках громадськості” школярам нав’язується ідея неможливості подальшого співіснування з Україною, у т.ч. через “активізацію українського терору” на території т.зв. ДНР у контексті героїзації військового злочинця “Гіві”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що командування військових РФ на Донбасі активізувало агітаційні заходи рекрутування місцевого населення за різними військовими спеціальностями у містах Луганськ, Алчевськ та Кадіївка. Метою цих дій є доукомплектування особовим складом підпорядкованих з’єднань і частин.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 15 лютого Противник, використо...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують обстріли окупованих цивільних об'єктів для дискредитації ЗСУ.