ua en ru

Влада Кривого Озера готує позови проти місцевих жителів, які штурмували відділок поліції

Влада Кривого Озера готує позови проти місцевих жителів, які штурмували відділок поліції Фото: заворушення в Кривому Озері (Novosti-N)

Місцеві жителі штурмували відділок поліції у знак протесту через вбивство Олександра Цукермана

Влада Кривого Озера (Миколаївська область) готує подання до правоохоронців проти місцевих жителів, які штурмували районний відділок поліції у знак протесту через вбивство Олександра Цукермана. Про це йдеться у повідомленні ТСН.

"Місцева влада вже готує подання до правоохоронців щодо покарання винних у масових заворушеннях. Втім, якби не реакція місцевих мешканців на вбивство односельця при затриманні, впевнені люди, історію зі свавіллям правоохоронців швидко б зам'яли", - йдеться у повідмоленні.


Як зазначається, наразі нова команда правохоронців має два тижні, аби порозумітися із громадою.

"Старі працівники кривоозерської поліції вже пишуть рапорти на звільнення, а громадський порядок нині в цьому населеному пункті охороняють патрульні з сусідніх регіонів та обласного центру", - йдеться у сюжеті.

Зазначимо, мешканці Кривого Озера Миколаївської області намагалися влаштувати самосуд над затриманими за вбивство місцевого жителя Олександра Цукермана поліцейськими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий голова миколаївської поліції обіцяє прозоре розслідування вбивства у Кривому Озері.