ua en ru

Влада Франції назвала ім'я одного з нападників на церкву

Влада Франції назвала ім'я одного з нападників на церкву Фото: у Парижі встановили особу одного з нападників на церкву в Нормандії

Прокурор підтвердив особу одного з нападників на церкву в Нормандії

Влада Франції назвала ім'я одного з нападників на церкву в Нормандії, ним виявився Адель Кармиш, який народився 25 березня 1997 року. Про це повідомляє BBC.

Як наголошується, його особа була встановлена після порівняння відбитків пальців. На прес-конференції підтверджено, що нападник раніше був відомий французьким спецслужбам.


Повідомляється також, що в минулому він намагався вирушити в Сирію, щоб поповнити ряди "Ісламської держави", однак був спійманий, поміщений на деякий час у в'язниці, а після виходу носив електронний браслет і перебував під постійним наглядом поліції.

Відзначимо, в результаті захоплення церкви в передмісті Руана на півночі Франції, був убитий 84-річний священик Жак Хамел і важко поранений один з парафіян. Поліцейські звільнили заручників, застреливши обох нападників.

Влада Франції назвала ім'я одного з нападників на церквуФото: напад на церкву у Франції Адель Кармиш

Влада Франції назвала ім'я одного з нападників на церкву

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції захопили заручників в церкві. Разом з тим, поліція Франції заарештувала підозрюваного в причетності до атаки на церкву.