ua en ru

"Влада" ДНР намагається "узаконити" власність на окупованих територіях України, - ІС

"Влада" ДНР намагається "узаконити" власність на окупованих територіях України, - ІС Фото: самопроголошена "Донецька народна республіка"

Передбачається, що робота сепаратистських нотаріальних реєстрів розпочнеться в листопаді-грудні

Так званий "уряд" терористичної організації "Донецька народня республіка" (ДНР) робить спроби "узаконення" власності, розташованої на окупованих територіях. Про це заявив координатор групи "Інформаційнтй спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

Як зазначається в повідомленні ІС, 12 вересня було відкрито "нотаріальну" палату, а комплектування нотаріального корпусу проводиться в основному за рахунок стажування нових кадрів.

Як зазначив Тимчук, повноцінна робота нотаріальних реєстрів розпочнеться імовірно в листопаді-грудні 2015 р.

"Для забезпечення функціонування органів нотаріату та відділів реєстрації актів цивільного стану т.зв. "Мін'юсту ДНР", від жовтня по грудень 2015 р. глава "ДНР" Захарченко підписав розпорядження №166 від 08.09.15 про виготовлення бланків єдиного зразка. Проект закону "ДНР" "Про нотаріат" знаходиться на розгляді так званої "Народної ради "ДНР". Планується, що для здійснення нотаріальних дій буде виготовлено 139,8 тис. бланків і 19,7 тис. бланків реєстрації актів цивільного стану", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Обстановка в зоне проведения АТО характеризуется как относите...

Posted by Dmitry Tymchuk on 17 вересня 2015 р.

Нагадаємо, раніше в ІС повідомили, що в Донецьку посилено охорону будівель "державних органів" ДНР.

Як повідомлялося, напередодні влада Росії виправдала рішення ДНР про проведення "місцевих виборів" 18 жовтня.