ua en ru

Влада Вірменії пригрозила учасникам протестів в Єревані новими затриманнями

Влада Вірменії пригрозила учасникам протестів в Єревані новими затриманнями Фото: протести в Єревані (facebook.com/iazar)

Протести в Єревані оголошені незаконними, активістів закликали розійтися

Після розгону протестів в Єревані (Вірменія) місцева поліція оголосила їх незаконними і пригрозила активістам новими затриманнями. Про це повідомляє newsarmenia з посиланням на заяву поліції.

"Незважаючи на численні заклики поліції про припинення акцій протесту, Нікол Пашинян (лідер опозиційного руху, - ред.) продовжив незаконну ходу по вулиці Арцаха, закликаючи до масової непокори. Поліція Вірменії заявляє, що після прийняття рішення про припинення акції всі дії організаторів незаконні, а всі мітингувальники зобов'язані були покинути місце акції", - йдеться в заяві.

Також у поліції зазначили, що силовики розігнали акції протестів з використанням спецзасобів згідно із законом про свободу зібрань.

"Поліція в черговий раз звертається до громадян: рішення про припинення акції в силі, тому громадяни зобов'язані триматися подалі від місця її проведення, оскільки тільки таким чином поліція може утриматися від застосування заходів відповідальності та примусу", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала лідера протестів в Єревані Нікола Пашиняна і почала розгін активістів.