ua en ru

Влада Вірменії має намір зірвати обрання прем'єр-міністра, - Пашинян

Влада Вірменії має намір зірвати обрання прем'єр-міністра, - Пашинян Фото: Нікол Пашинян (twitter.com/sputnik_armenia)

За словами Пашиняна, Республіканська партія Вірменії вирішила зірвати голосування в парламенті

Влада Вірменії має намір зірвати обрання прем'єр-міністра, яке заплановане на сьогодні, 1 травня 2018 року. Про це у Facebook повідомив лідер вірменської опозиції, єдиний кандидат на посаду прем'єра Нікол Пашинян.

"Я дізнався, що під час нічної наради, яку вів Серж Саргсян (колишній прем'єр-міністр, - ред.), РПА вирішила зірвати голосування. Я закликаю всіх вийти з ранку на мітинг на площу Республіки і відстояти перемогу", - заявив Пашинян.

Крім того, він додав, що правляча партія має намір за тиждень висунути свого кандидата в прем'єри. Зазначимо, обрання прем'єр-міністра у парламенті Вірменії заплановано на 1 травня, голосування може розпочатися об 11:00 за київським часом. Нікол Пашинян є єдиним кандидатом на цей пост.

Փորձում են տապալել ժողովրդի թեկնածուի ընտրությունը: Կոչ եմ անում վաղը առավոտվանից հավաքվել Հանրապետության հրապարակում։

Опубліковано Nikol Pashinyan / Նիկոլ Փաշինյան 30 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Пашинян заявив про пріоритет позачергових виборів до парламенту Вірменії. При цьому підкреслюється, що у Вірменії для розпуску парламенту можуть бути лише дві підстави: якщо парламент не може обрати главу уряду, а також якщо парламент не затвердить програму уряду.