ua en ru

Якщо влада в Києві не здатна вирішувати проблеми киян – вона повинна піти, - Береза

Столичні депутати не чують своїх виборців, звернення, під якими стоять тисячі підписів киян, в КМДА та Київраді воліють не помічати. Про це на засіданні Київради заявив народний депутат Борислав Береза.

"Я щодня отримую свідоцтва злочинів кліки Кличко. Чому Віталій Кличко дозволив будівництво у ядерного реактора на проспекті Науки, яке забороняли Черновецький і Попов? Чому 9 з 10 скандалів із забудовниками в Києві пов'язані з представниками "Удару" - партії, яку очолює мер столиці, і чому мер і голова КМДА уникає діалогу з мешканцями будинків навколо скандальних забудов?", - підкреслив Береза.

Варто відзначити, що під час виступу нардепа фракція "Удар-Солідарність" у Київраді демонстративно покинула зал.

Береза закликав Київраду розірвати договір з ТОВ "Будконсалтінг-Інвест", яка має намір будувати багатоповерхівку біля ядерного реактора на проспекті Науки. "Під цією вимогою зібрано 1200 підписів киян, тому Київрада зобов'язана прийняти рішення з даного питання", - підкреслив він.

Береза вважає, що фракція партії Кличка вбиває місто своєю бездіяльністю та ігноруванням проблем городян.

"Не розумію, як "Удар", що володіє переважною більшістю, не може організувати ефективну роботу Київради. Якщо влада в Києві не здатна вирішувати проблеми киян - вона повинна піти", - підкреслив він.