ua en ru

Влада і суспільство повинні докласти зусиль для забезпечення української армії, - Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що влада України та суспільство повинні спрямувати всі свої зусилля на
матеріально-технічне забезпечення української армії задля зупинення російської агресії на сході країни. Про це вона в середу, 24 вересня, заявила журналістам після відвідування у Чернівцях цеху, в якому виконується замовлення партії на виготовлення теплого військового одягу для бійців Руху опору.

"Сьогодні ми мусимо дбати про те, щоб коли вони на фронті захищають нас, коли вони віддають своє життя за те, щоб ми з вами жили в мирі, нам треба подбати про те, щоб у них було все, щоб наша армія була забезпечена і зброєю, і одягом, і нагодована. Не допустимо, щоб влада не дбала про своє власне військо", - сказала лідер партії.

За її словами, партія "Батьківщина" закуповує зимовий одяг для двох батальйонів Руху опору.

"Ми спрямуємо всі ресурси, всі можливості на те, щоб вони були віддані тим, хто сьогодні захищає нашу землю, нашим синам, нашим братам, чоловікам, щоб вони відчували, що країна про них турбується. І те, що вони зараз не забезпечені так, як потрібно, я вважаю величезною відповідальністю нашої влади", - заявила Тимошенко.