ua en ru

Володимира Путіна запропонували висунути на Нобелівську премію миру

В Нобелівський комітет з присудження премії миру було спрямовано ініціативного листа з пропозицією прийняти до розгляду на присудження Нобелівської премії миру кандидатуру Президента Російської Федерації Володимира Путіна. З такою пропозицією виступив президент Всеросійського фонду освіти Сергій Комков.

В Нобелівський комітет з присудження премії миру було спрямовано ініціативного листа з пропозицією прийняти до розгляду на присудження Нобелівської премії миру кандидатуру Президента Російської Федерації Володимира Путіна. З такою пропозицією виступив президент Всеросійського фонду освіти Сергій Комков, повідомляє "Російська служба новин".

"Володимир Путін на практиці показав свою прихильність справі миру. Будучи керівником однієї з провідних країн світу, він докладає максимум зусиль до збереження миру і спокою не тільки на території власної держави, але й активно сприяє мирному врегулюванню всіх виникаючих на планеті конфліктів", - йдеться в повідомленні.

За словами Комкова, Президент РФ Володимир Путін - визнаний світовий лідер і авторитет, до думки якого дослуховуються керівники всіх держав, громадянських спільнот та громадських інститутів.

Нобелівська премія миру - це одна з найбільш престижних міжнародних премій, що присуджується за видатні наукові дослідження, революційні винаходи або крупний внесок в культуру або розвиток суспільства.

Нагадаємо, сьогодні Путін у своєму зверненні до громадян США на сторінках газети New York Times висловив стурбованість постійним втручанням США у іноземні конфлікти.