ua en ru

Володимир Кличко порівняв манеру бою Поветкіна з манерою Тайсона

Володимир Кличко вважає, що його найближчий суперник - росіянин Олександр Поветкін - схожий за стилем ведення бою із самим Майком Тайсоном. В понеділок в Москві відбулася прес-конференція, присвячена наміченому на 5 жовтня вечору боксу, головною подією якого стане поєдинок володаря титулів WBA, IBF і WBO у суперважкій вазі Володимира Кличка і "регулярного" чемпіона WBA у суперважкій вазі Олександра Поветкіна.

Володимир Кличко (на фото) вважає, що його найближчий суперник - росіянин Олександр Поветкін - схожий за стилем ведення бою із самим Майком Тайсоном. В понеділок в Москві відбулася прес-конференція, присвячена наміченому на 5 жовтня вечору боксу, головною подією якого стане поєдинок володаря титулів WBA, IBF і WBO у суперважкій вазі Володимира Кличка і "регулярного" чемпіона WBA у суперважкій вазі Олександра Поветкіна, передає Eurosport.

Прес-конференція пройшла в дружній атмосфері, і обидва боксери дуже шанобливо відзивалися один про одного. Як відзначив Володимир Кличко, цей поєдинок для нього є особливим і готуватися він до нього буде з належним настроєм.

"Олександр Поветкін, як і я, є чемпіоном світу і олімпійським чемпіоном, - сказав Володимир. - Я упевнений, що наш поєдинок вийде захоплюючим. Його манеру бою я б навіть порівняв з манерою Майка Тайсона. Недооцінювати його, втім, як і переоцінювати, я не збираюся і готуватимуся як завжди старанно і відповідально. Олександр - справжній боєць, і я не сумніваюся, що на рингу він, як і я, покаже все, на що здатний".

Поветкін також не приховував, що майбутній бій є найважливішим в його кар'єрі і пообіцяв все головне сказати вже на рингу. "Я дуже радий, що наш бій з Володимиром відбудеться. Я не хотів би зараз багато говорити про свою підготовку або самий майбутній бій і постараюся все сказати на рингу. Спасибі Андрію Рябінському, що він організував цей бій саме в Москві, і я упевнений, що всі, хто прийде на арену в день бою, не пошкодують про це", - сказав росіянин.