ua en ru

Візовий режим з Росією відіб'ється на "кишені" українців, - Рабінович

Візовий режим з Росією відіб'ється на "кишені" українців, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович

Рабінович вважає, що введення віз з Росією - це "економічний злочин"

Візовий режим з Російською Федерацією вдарить по кишені українців. Таку думку в прямому ефірі телеканалу NewsOne висловив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Все, що пропонується владою, повинне зважуватися на вагах економіки. Візовий режим з Російською Федерацією вдаряє по кишені населення. Покладіть на ваги майже 2,5 мільйони українських заробітчан у Росії і приблизно 112 тисяч туристів з Російської Федерації в Україні. У когось же повинні бути в мозку елементарні ваги. Але країною керують економічні безумці, вважається, що хто голосніше крикнув щось патріотичне, той правильніше робить. А економіка не любить крикунів", – зазначає парламентарій.

На його переконання, "введення віз з Росією – економічний злочин, всі ці шалені речі позначаться на людях, кожен з нас з вами ще на 200 доларів стане біднішим".

Також Рабінович розкритикував процес прийняття реформи охорони здоров'я. "Парламент і його лідер Парубій нахабним голосуванням з кричущим порушенням регламенту, з голосуванням чужими картками (а до них підходив Ляшко і все показував, Парубій зобов'язаний був вжити заходів) показали нам, як не треба жити в країні. Підняли руку за медреформу – це справжні злочинці. Я зареєстрував законопроект, щоб вони лікувалися самі тільки за цієї медреформі і тільки в Україні. Вони сміються і продовжують робити свою справу. Супрун поїде, як поїхала Яресько, а ми з вами залишимося зі зруйнованою медициною, без клінік, без ліків", – заявив Рабінович.

"Я дуже сподіваюся, що не пройде медреформа другого читання, не пройде пенсійна реформа і вже точно не пройде продаж української землі", – додав він.