ua en ru

Візит до помешкання Ляшка є технічною помилкою, - перший заступник генпрокурора

Візит до помешкання Ляшка є технічною помилкою, - перший заступник генпрокурора Фото: перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук назвав помилкою обшук помешкання Ляшка

У ГПУ залишаються "досить великі питання" до представників слідчої групи, які переплутали адреси

Візит слідчої групи до помешкання Олега Ляшка - це технічна помилка правоохоронців. Про це заявив перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук в ефірі "5 каналу".

За його словами, слідчі дії проводилися відповідно до рішення суду і слідчий вписував цю адресу в суді, тому в цьому випадку можна говорити про технічну помилку.


"Як ми бачили з відео - це був просто збіг обставин, з одного боку, який політик вирішив трактувати на власну користь. З іншого боку, у мене будуть великі питання до представників слідчої групи, тому що такі заходи плануються заздалегідь і там не може бути таких дурних помилок", - заявив Сторожук.

Нагадаємо, ГПУ провела обшуки в будинках колишнього глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича. Також під час слідчих дій з’явилася інформація про обшуки в помешканні Олега Ляшка.