ua en ru

Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва

Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва
Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва.

Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Я неодноразово заявляв, що кияни дали мені великий кредит довіри, щоб реалізувати необхідні реформи, у киян великі очікування, і я ні в якому разі їх не підведу. Але, взявши на себе відповідальність і очоливши об'єднаний список, я веду до Верховної Ради своїх партійців - політиків, які повинні реалізувати очікування людей не тільки в Києві, але і у всій країні, впроваджувати реформи. А в парламент з поста мера я не піду", - підкреслив Кличко.

Він також висловив надію на те, що найближчим часом у Верховній Раді будуть ухвалені необхідні для розвитку Києва закони.

"Від нового парламенту у мене великі очікування. Столиця і парламент повинні співпрацювати. Нам потрібно прийняти ряд законопроектів. Один із ключових - зміни до законодавства щодо зарахування до доходів бюджету міста Києва податку на доходи фізичних осіб. Всі говорять про децентралізацію влади і бюджету. Тому податки киян повинні залишатися в Києві. На сьогодні дефіцит міського бюджету - більше 3 мільярдів і при цьому більше 8 мільярдів у нас щороку вилучають", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні пройшли дострокові вибори у Верховну Раду.