ua en ru

Віталій Кличко ще не вирішив, коли завершуватиме кар'єру боксера

Боксер і народний депутат України, лідер парламентської фракції "Удар" Віталій Кличко поки не вирішив, коли завершуватиме спортивну кар'єру. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Багатьох не тільки вболівальників, але і політиків цікавить питання, чи буде Кличко виходити ще раз в ринг, чи ні. Я зможу найближчим часом дати окрему прес-конференцію, де обов'язково зможу відповісти на питання, чи буде Кличко виходити в ринг ще раз, чи ні. На сьогоднішній день я не готовий чітко дати відповідь. Я можу сказати, що ще неодноразово Кличко входитиме в ринг, але який з двох (братів Кличко), ви можете почути найближчим часом. Може, будуть обидва, а може бути, і молодший", - сказав Кличко.

Нагадаємо, раніше джерела, близькі до братів Кличко, прогнозували, що на 90% сильна вірогідність того, що Віталій Кличко знову з'явиться в рингу. "Існує 90% того, що ми ще раз побачимо Віталія в рингу. Його суперником може бути Девід Хей, але для цього він повинен піти на поступки", - сказало джерело.

Читайте також: Віталій Кличко може провести ще один бій, - джерела