ua en ru

Виставкові стенди асоціації «Ковальська» викликали захоплення гостей міжнародного форуму InterBudExpo 2012

На міжнародній виставці будівельних матеріалів InterBudExpo 2012, що другий день проходить в КиївЕкспоПлаза, стенди Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська» користуються великою популярністю.

Так, наприклад, у програмі майстер-класів на стенді ТМ «Siltek» спеціалістами підприємства проводяться демонстрації нанесення декоративних штукатурок, фасадної і структурної фарб, а також різні вікторини, за перемогу в яких вже багато відвідувачів виставки отримали цікаві та пам'ятні призи.

Крім того, усім бажаючим надається можливість спробувати власноруч нанести будівельні суміші на мольберт спеціальними інструментами, слідуючи інструкціям фахівців. Таким чином, зацікавлені гості можуть ближче познайомитися з продукцією «Siltek» та сферою її застосування, переконатися в її високих експлуатаційних і якісних характеристиках.
Своєю унікальністю та вишуканістю вразив також стенд ТМ «Авеню» і «Авеню Декор». На площі близько 80 кв. м викладено різноманітні візерунки з елементів ландшафтного дизайну, які виготовляє підприємство «Бетон Комплекс».

Подібна до натурального каменю бетонна бруківка, колоті стовпчики, блоки та сходи у поєднанні зі сміливим дизайнерським задумом переносять відвідувачів у світ відомої казки «Аліса в країні чудес».

Відвідувачі також не оминули увагою і інші торговельні марки Групи «Ковальська». Зокрема, під брендом «Нерухомість від Ковальської» на стенді представлений архітектурний макет житлового комплексу «Зелений острів», що зводиться по вул. Танкова, 1.

Спеціалістом відділу продажу надається кваліфікована консультація щодо особливостей новобудови та умов покупки квартир, офісів, майстерень і місць у паркінгу.

Традиційно та незмінно на виставковому майданчику фігурує торговельна марка «Бетон від Ковальської». Фахівці Групи безперервно консультують гостей на тему асортименту, новинок та цін на товарний бетон, бетонні суміші та залізобетонні вироби.

Нагадаємо, що INTERBUDEXPO триватиме до 30 березня за адресою: вул. Салютна, 2-Б у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза.