ua en ru

Віртуальна реальність і реальні угоди: чим здивує Mobile Beach Conference 2018?

Віртуальна реальність і реальні угоди: чим здивує Mobile Beach Conference 2018?

19-20 травня в Одесі пройде Щорічна конференція Mobile Beach - найбільша в Европе Відкрита конференція з мобільного маркетингу. На відміну від більшості цікавіх спеціалізованіх заходів, MBC проходить у форматі infotainment: на березі Чорного моря учасники слухають лекції лідерів індустрії, діляться досвідом и укладають догоди.

В цьому році до традиційної мобайл-тематики конференції додадуть інноваційні теми - відео, VR, AR і AI. За словами організаторів, такий контент буде цікавий підприємцям, С-level керівникам, маркетологам, стартаперам, лідерам індустрії і СЕО компаній.

Також повернеться одна з головних фішок Mobile Beach Conference - битва стартапів. Із сотні учасників журі відбере 10. Кращий з кращих отримають цінні призи. Тих, хто програв у таких битвах не буває. Кожен з стартаперів отримає безцінний фідбек від лідерів світового мобайл-ринку.

Топові спікери - ще одна сильна риса MBC. Ви отримуєте унікальний контент від спікерів з провідних світових компаній, таких як Taboola, Hired, Facebook, Google, AppLift, MobFox, Gett, Viber та інші.

Паралельно з освітньою програмою організатори MBC розвивають і розважальну частину. За день до старту конференції, 18 травня о 21:00 в клубі Ibiza, на березі Чорного моря, пройде pre-party з коктейлями, новими знайомствами і музикою від хедлайнерів вечора. Два наступні дні пройдуть в розслабленій атмосфері на березі моря, яка сприяє плідним бесідам на бізнес-теми і нон-стоп нетворкінгу.

Купити квиток

Для читачів РБК є промо-код на знижку - rbc10

http://mobilebeach.rocks/buy/ # MBC2018 - just chill & make a deal!