ua en ru

Винуватців ДТП у Дніпропетровську, в результаті якого загинуло 5 осіб, можуть посадити на 10 років, - ГПУ

Генеральною прокуратурою України (ГПУ) направлено до суду обвинувальний акт стосовно водіїв, які можуть отримати 10 років позбавлення волі за скоєння дорожньо-транспортної пригоди в р. Дніпропетровськ, в результаті якого загинуло п'ять людей Про це повідомила старший прокурор відділу ГПУ - процесуальний керівник у кримінальному провадженні Наталія Поклонська, передає прес-служба Генпрокуратури.

За її словами, в даний час вже проведено підготовче судове засідання, призначено судовий розгляд на підставі обвинувального акта.

"Обидва водії знаходяться під вартою і звинувачуються у вчиненні злочину. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі", - зазначила прокурор.

Як повідомлялося раніше, у березні поточного року по вул. Набережна Перемоги у р. Дніпропетровськ внаслідок зіткнення автомобілів марки NISSAN X-Trail і BMW, останній виїхав за межі проїзної частини на зупинку громадського транспорту, де в цей час перебували громадяни та скоїв наїзд, в результаті якого загинуло п'ять людей і двом заподіяні тілесні ушкодження.

BMW