ua en ru

В Вінницькій області зловмисники здійснили спробу рейдерського захоплення підприємства

В Вінницькій області зловмисники здійснили спробу рейдерського захоплення підприємства Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі

В Вінницькій області у смт Сутиски зловмисники здійснили спробу рейдерського захоплення підприємства. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Вінницькій області.

"Поліція затримала 20 озброєних чоловіків при спробі рейдерського захоплення підприємства у смт Сутиски Тиврівського району. Зброя у правопорушників вилучена. Наразі встановлюються особи затриманих", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у смт Сутиски на територію одного з підприємств увірвалися озброєні чоловіки та перешкоджали його діяльності. Зловмисники були затримані співробітниками спецпідрозділу поліції.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 206 (Протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

#Вінниччина: #поліція затримала підозрюваних у рейдерському захопленні підприємства Правоохоронці затримала 2️⃣️0️⃣️ оз...

Опубліковано МВС України 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за останні три місяці відкрили 17 кримінальних справ за фактом аграрного рейдерства.