ua en ru

У Вінницькій області вибухнула граната, є загиблий

У Вінницькій області вибухнула граната, є загиблий Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Граната вибухнула на подвір'ї одного з будинків у селі Йосипівка

У Козятинському районі Вінницької області на подвір'ї одного з будинків вибухнула граната, в результаті чого загинув чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Вінницької області.

Повідомляється, що в селі Йосипівка вчора вночі стався вибух, в результаті чого загинув 29-річний чоловік. Тіло загиблого виявили в саду за будинком.

"Попередньо, чоловік загинув в результаті вибуху гранати РГД-5. В його будинку поліцейські виявили понад 70 набоїв калібру 5,45 і корпус гранати Ф-1. Працівники поліції встановлюють обставини події та походження знайденої зброї", - йдеться в повідомленні.

За фактом загибелі чоловіка відкрили кримінальну справу.

У Вінницькій області вибухнула граната, є загиблийУ Вінницькій області вибухнула граната, є загиблийУ Вінницькій області вибухнула граната, є загиблийУ Вінницькій області вибухнула граната, є загиблий

Фото: наслідки вибуху

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в поїзді Перемишль-Київ виявили корпус гранати. За даними правоохоронців, в сміттєвому пакеті знаходився пустотілий корпус гранати РГД-5. Його передали на експертизу, поліція встановлює, хто і куди перевозив небезпечний предмет.