ua en ru

В Вінницькій області через удар струмом загинув військовослужбовець

В Вінницькій області через удар струмом загинув військовослужбовець Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Військовослужбовець загинув під час кріплення автомобільної техніки на платформах

В місті Козятин Вінницької області під час зупинки на залізничній станції загинув військовослужбовець 1992 року народження гірсько-штурмової бригади Оперативного Командування "Захід" . Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Військової прокуратури.

У військовій прокуратурі розповіли, що під час перевірки кріплення автомобільної техніки на платформах, солдат-контрактник отримав тілесні ушкодження від удару струмом напругою понад 2700 В, який проходить на кабельній лінії.

"Військова прокуратура Центрального регіону України взяла під контроль випадок загибелі солдата ЗС України, водія 1 відділення 2 гірсько-штурмового взводу однієї з військових частин, яка дислокована у Івано-Франківській області", - йдеться у повідомлені прес-служби.

Повідомляється, що даний час приймається рішення про внесення відомостей до Єдиного реєстру за ознаками кримінального правопорушення, яке передбачене ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в результаті ДТП в Херсонській області загинув військовослужбовець ВМС України. Ще троє військовослужбовців ВМС України отримали тілесні ушкодження.