ua en ru

У Вінницькій області легковий автомобіль зіштовхнувся з пасажирським автобусом, є загиблий

У Вінницькій області легковий автомобіль зіштовхнувся з пасажирським автобусом, є загиблий Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Вінницькій області на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський вчора, 28 серпня 2017 року, легковий автомобіль зіштовхнувся з пасажирським автобусом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Як зазначається, подія трапилася неподалік Вінниці о 17 годині. Внаслідок аварії загинув водій легковика.

"20-річний водій автомобіля Suzuki, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з маршрутним таксі Mercedes-Benz сполученням "Київ-Могилів-Подільський", у якому перебували 25 пасажирів. В результаті зіткнення водій легковика, житель Жмеринського району, загинув на місці пригоди", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП водій та пасажири автобуса не постраждали. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

altaltaltaltalt

Фото: ДТП у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на мосту Патона у Києві вчора вранці, 28 серпня 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода, під час перевірки в одному з авто поліція вилучила арсенал зброї.