ua en ru

В Києві сталася масова ДТП через нетверезого поліцейського

В Києві сталася масова ДТП через нетверезого поліцейського Фото: ДТП

Аварія сталася на вулиці Саперно-Слобідській

У Києві сталася аварія за участю нетверезого співробітника Печерського управління поліції. Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"Масштабна дорожньо-транспортна пригода сталася на Саперно-Слобідській. По інформації від очевидців події, аварію спровокував пішохід (як пізніше виявилося - співробітник Печерського управління поліції, номер жетона №0037087). Він переходив дорогу у невстановленому місці", - йдеться в повідомленні.

Так, водій автомобіля, не чекаючи пішохода у невстановленому місці, здійснив екстрене гальмування і вилетів на газон. Там сталося зіткнення з автомобілем Fiat і Subaru.

Зазначено, що серйозних травм ніхто з учасників аварії не отримав, а пішохід-винуватець виявив ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Він намагався втекти з місця аварії, але був затриманий небайдужими громадянами. Проходити тест на стан сп'яніння на приладі на місці він відмовився.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Святошинському районі Києва на проспекті Перемоги позашляховик насмерть збив пішохода, який намагався перейти дорогу в забороненому для цього місці.