ua en ru

У Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозом

У Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозом Фото: аварія (прес-служба поліції Вінницької області)

Один із водіїв загинув

У Вінницькій області бензовоз зіштовхнувся з автомобілем DAF з двома причепами, який перевозив зерно. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій бензовозу, 60-річний житель Рівненської області. Попередньо встановлено, що він не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу рух, чим спричинив ДТП. Чоловік загинув на місці.

Аварія сталась 25 листопада поблизу аеропорту Гавришівка.

Поліція з'ясовує обставини ДТП.

У Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозомУ Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозомУ Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозомУ Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозомУ Вінницькій області вантажівка зіштовхнулася з бензовозом

Фото: прес-служба поліції Вінницької області

Нагадаємо, 25 листопада у Львівській області вантажівка врізалася у автобус, внаслідок чого постраждали 12 пасажирів автобуса. ДТП відбулася у с. Гамаліївка Пустомитівського району на автодорозі сполученням “Київ - Чоп”.

Житель Туреччини, керуючи вантажівкою марки “Мерседес” із причепом не надав переваги у русі транспорту, який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього відбулося зіткнення з рейсовим автобусом сполученням “Львів-Буськ”.

Чотирьох постраждалих доправили до медичних закладів Львова, інших після обстеження та надання медичної допомоги відпустили додому. Серед постраждалих - вагітна дівчина, її доправили до гінекологічного відділення.