ua en ru

У Вінниці зіткнулися два автомобілі, є постраждалі

У Вінниці зіткнулися два автомобілі, є постраждалі Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті зіткнення постраждали п'ятеро людей

У Вінниці сьогодні, 26 вересня, сталася аварія за участю автомобілів BMW і "ВАЗ 2109", в результаті зіткнення постраждали п'ять осіб, серед яких 11-річна дитина. Про це повідомляє прес-служба поліції області в Facebook.

Повідомляється, що аварія сталася близько 07:30 на вулиці Брацлавський. Попередньо встановлено, що водій автомобіля BMW виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з "ВАЗ 2109".

В результаті події 11-річна пасажирка "ВАЗ 2109" була травмована і доправлена в нейрохірургічне відділення обласної дитячої лікарні. Водії автомобілів і двоє пасажирів BMW отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Всіх постраждалих доставили в лікарню.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, з'ясовуються обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження свободи на термін до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Поліція з'єднання ясовує обставини аварії, у який потерпіли четверо дорослих та дитина #vinpolice #новини #поліція #ДТП Сьогод...

Опубліковано Поліція Вінниччини 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні, 26 вересня, у Києві на з'їзді з Дарницького мосту сталася смертельна аварія.