ua en ru

"Вінницягаз Збут": більше 80% клієнтів вже заплатили за спожитий у травні газ

"Вінницягаз Збут": більше 80% клієнтів вже заплатили за спожитий у травні газ Газовий вентиль (kmu.gov.ua)

Завантажити рахунок та оплатити газ можна за допомогою онлайн-сервісів

До середини червня поточного року рівень розрахунків клієнтів ТОВ "Вінницягаз Збут" за спожитий у травні природний газ становив 81%. Зараз оплата нарахувань за травень триває.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Прострочену заборгованість перед ТОВ "Вінницягаз Збут" за використане блакитне паливо мають близько 15% клієнтів компанії. Суми заборгованості різні. За словами прес-служби, у 32 споживачів розмір боргу перевищує 20 тис. гривень, 1054 клієнта заборгували понад 10 тис. гривень, 2053 користувача - понад 5 тис. гривень.

"Компанія" Вінницягаз Збут" забезпечує природним газом понад 450 тис. споживачів газу Вінницької області. Підприємство виконує зобов'язання по газопостачанню без збоїв та обмежень. У непростий період карантину ні одному споживачеві не було припинено газопостачання, а також не нараховувались штрафні санкції за прострочення оплати. У свою чергу закликаємо споживачів дотримуватися дисципліни в розрахунках, адже від своєчасної оплати спожитого енергоресурсу залежить безперебійне постачання газу в регіоні", - говорить директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

У прес-службі нагадали, що при оплаті за абонентською книжкою споживач повинен сплатити за газ не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим, а при оплаті за рахунком постачальника - не пізніше 5 робочих днів з моменту отримання рахунку.

"При цьому не обов'язково чекати паперового рахунку. Завантажити рахунок та оплатити газ можна онлайн, прямо вдома, в зручний час за допомогою онлайн-сервісів 104: через Особистий кабінет на сайті 104.ua; чат-бот 7104ua в месенджері Viber; мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light", - йдеться в повідомленні.