ua en ru

Вілкул виступив за дострокові вибори і парламенту, і президента

Вілкул виступив за дострокові вибори і парламенту, і президента Фото: Олександр Вілкул (прес-служба Олександра Вілкула)

В "Опозиційному блоці" готові до участі у виборах

Народний депутат, співголова фракції "Опозиційного блоку" у Верховній раді Олександр Вілкул прокоментував інформацію про ймовірність дострокових виборів в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я за дострокові вибори і президента, і парламенту. І чим це швидше відбудеться, тим швидше настане мир, тим менше загине наших людей, влада вкраде менше грошей і швидше почнеться відновлення країни. Ми готові в них брати участь і перемагати", - написав він.

"Але я не вірю, що влада зважиться піти на цей крок. Вони хочуть ще рік сидіти на потоках, заробляти на війні і насолоджуватися вседозволеністю. Але не важливо, на яких виборах, позачергових або чергових - мільйони українців все одно дадуть цій владі оцінку і відправлять на звалище історії", - додав Вілкул.

Як відомо, в доповіді директора Національної розвідки США Даніеля Коутса "Оцінка глобальних загроз розвідувальними службами США" йдеться про фактори, які загрожують економічному відродженню України і можуть потенційно призвести до змін у її зовнішній політиці.

"Невдоволення населення темпом реформ, погіршення стандартів життя, думки про те, що корупція посилюється, і загострення політичних протистоянь напередодні запланованих президентських і парламентських виборів в 2019 р. можуть призвести до дострокових виборів", – наголошується в доповіді.