ua en ru

Вілкул вимагає розслідувати побиття депутата Дніпропетровської міськради Григорука

Народний депутат України Олександр Вілкул вимагає від правоохоронних органів негайно розслідувати побиття депутата Дніпропетровської міськради від "Опозиційного блоку" Олега Григорука. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За даними прес-служби "Опозиційного блоку", побиття сталося після того, як Григорук відмовився підтримувати мера Дніпропетровська Бориса Філатова. Вілкул підкреслив, що це вже не перший випадок застосування сили з боку Філатова і Корбана проти тих, "хто не виконував їхні команди".

"Покидьки з "Укропу" переступили межу. Шлях Корбана та Філатова проходить через трупи і напади. Давайте згадаємо убитих Максима Курочкіна під час конфлікту за ринок "Озерка" в Дніпропетровську та їхніх бізнес-партнерів - Аксельрода і Брагінського, які були вбиті, їх частки переділені, злочини досі не розкриті. Давайте, нарешті, згадаймо вбивство офіцера СБУ в зоні АТО, у вчиненні якого глава української спецслужби Валентин Наливайченко відкрито звинуватив це угруповання", - заявив Вілкул.

За його даними, "сьогодні був по-звірячому побитий депутат від "Опозиційного блоку" Олег Григорук, який брав участь у сесії Дніпропетровської міськради, голосував за обрання секретарем міськради Загіда Краснова і не захотів стати "тушкою" Філатова".

"Такими методами "Укроп" формує більшість у міськраді. Ми вимагатимемо від Генпрокуратури, СБУ та МВС розслідувати цей злочин та покарати винних", - резюмував Вілкул.