ua en ru

Вілкул представив нового міністра інфраструктури Козака колективу відомства

Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул представив колективу Міністерства інфраструктури нового керівника Володимира Козака, повідомляє прес-служба відомства.

"Керівником нашої держави поставлені дуже серйозні завдання по реалізації інфраструктурних проектів: багато вже зроблено в рамках підготовки до Євро-2012, але ще багато чого потрібно виконати - це інфраструктурні проекти, проекти в сфері залізниць, портового господарства, автомобільного транспорту. Я впевнений, що Володимир Васильович саме той високопрофесійний та високопорядного людина, якій під силу впоратися з усіма завданнями ", - зазначив Вілкул.

Вілкул також зазначив, що Козак обіймав низку посад на регіональних залізницях; очолював транспортний комітет у Верховній Раді, двічі був керівником "Укрзалізниці".

Віце-прем'єр-міністр також подякував за самовіддану роботу екс-міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова. "Борис Вікторович, безумовно, один з міністрів, який увійде в історію: це і підготовка та успішне проведення Євро-2012, це і початок реалізації системних реформ в портах і на залізниці, це і ряд досягнень у розвитку всього того, що називалося словом "транспорт", а зараз вже ширше - "інфраструктура", - сказав Вілкул.

Читайте також: Хто і за що буде відповідати в новому уряді