ua en ru

Під виглядом "гумконвоя" РФ вивозить з окупованого Донбасу майно місцевих підприємств

Під виглядом "гумконвоя" РФ вивозить з окупованого Донбасу майно місцевих підприємств Фото: "гумконвой" вивозить до РФ українське майно

Продовжується демонтаж та вивезення в РФ обладнання “Стахановського вагонобудівного заводу”

Під виглядом "гумконвоя" Російська Федерація вивозить з окупованого Донбасу майно місцевих підприємств. Про це йдеться у повідмоленні Головного управління Міністерства оборони України у Facebook.

"25 серпня ц. р. через пункти пропуску Ізварине та Успенка введено черговий “гуманітарний” конвой (70 одиниць автомобільної техніки), наповненість якого при в’їзді не перевищувала 30%, що підтверджує тільки декларативну, а не реальну підтримку Росії населенню тимчасово окупованих територій Донбасу. Але виїжджають “гуманітарні” вантажівки вже переповнені майном пограбованих донеччан та обладнанням розібраних підприємств", - йдеться у повідомленні.


Крім того, зазначається, що 25 серпня продовжувався демонтаж та вивезення на територію РФ обладнання ПАТ “Стахановський вагонобудівний завод” (Стаханов).

Обстановка в районі проведення АТО та довкола України станом на 26 серпня 25-31 серпня ц.р., за розпорядженням президе...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами помічника голови Державної прикордонної служби України Олега Слободяна, автомобілі 55-го "гумконвою" РФ були заповнені максимум на 30%.