ua en ru

Відео з новим флагманом HTC з'явилося в мережі

На YouTube опинився огляд прототипу HTC M8, який належав співробітникові мобільної корпорації.

За три тижні до офіційного дебюту відеоогляду нового флагмана HTC, що зроблений якимось підлітком з ніком Roshan Jamkatel, опинився на YouTube. Звичайно, вибухнув скандал, і оригінал був дуже швидко видалений, але його копії були знову завантажені в мережу вже через кілька годин.

Якістю "огляд" особливо не відрізняється, все знято на ручну камеру, а будь-яких цінних коментарів автор не приводить. Тим не менш певну інформацію з ролика все-таки можна почерпнути.

Зовні смартфон виглядає як трохи змінена версія торішнього HTC One. Інженери компанії не стали винаходити велосипед і ламати те, що і так працювало добре. Бічні грані апарату стали трохи більш круглими, а задня частина, судячи з усього, більш опуклою. Дисплей збільшено з 4,7 дюйма до п'яти. Роз'єм для навушників перемістився вниз, а збоку з'явився слот для microSD-карт (ця новина напевно порадує шанувальників).

Що стосується продуктивності і швидкості роботи, то підліток вказує на те, що всі дуже "плавно", а камеру описує як "видатну". Над основним об'єктивом також розташований додатковий, але для яких цілей він служить, поки до кінця незрозуміло. Судячи з усього, він дозволить апарату краще фокусуватися.

Технічні характеристики залишаються загадкою, як і якісь додаткові функції смартфона.