ua en ru

Мінгареллі: бачення Західної Європи подій в Україні не відповідає реаліям

Мінгареллі: бачення Західної Європи подій в Україні не відповідає реаліям Фото: Хьюг Мінгареллі (РБК-Україна)

В ЄС не дуже хороша подача інформації щодо того, що відбувається в Україні, зазначив Мінгареллі

Бачення Західної Європи того, що відбувається в Україні, не відповідає реаліям. Про це сьогодні, 7 травня, у ході лекції для студентів Київського інституту бізнесу і права повідомив глава Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі, передає кореспондент РБК-Україна.

"У Євросоюзі не дуже хороша подача інформації щодо того, що відбувається в Україні. Особливо в західних країнах бачення того, що відбувається в Україні, не є реалістичним. Це велика проблема. Ми повинні знайти шляхи для того, щоб допомогти зрозуміти людям із Західної Європи, що відбувається в Україні", - сказав Мінгареллі.

Одним із способів, як змінити ситуацію у кращу сторону, Мінгареллі назвав забезпечення можливості молодим людям подорожувати в Західну Європу.

Нагадаємо, в березні повідомлялося, що представництво ЄС в Україні запускає всеукраїнську комунікаційну кампанію "Moving Forward Together/Ходімо разом" для інформування про переваги співпраці з ЄС.

Зазначалося, що кампанія включає пріоритетні теми для ЄС в Україні: глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі, відновлення сходу і децентралізацію.