ua en ru

Відаль передумав завершувати кар'єру в збірній Чилі

Відаль передумав завершувати кар'єру в збірній Чилі Фото: Артуро Відаль (anfp.cl)

Півзахисник мюнхенської "Баварії" вирішив залишитися у своїй національній команді

Півзахисник збірної Чилі Артуро Відаль заявив про те, що передумав і не буде завершувати міжнародну кар'єру після невиходу команди на ЧС-2018. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Воїн може плакати, відчувати страх і розчарування, але він ніколи не здається до самої смерті! Я дуже засмучений, як і більшість чилійців! Нам не вдалося виконати нашу мрію. Всі припускаються помилок. Тепер нам треба витягти з них урок і не повторювати" - написав Відаль.

З його слів, наразі настали важкі часи, тому саме зараз потрібно проявити свої кращі якості і показати, хто ти є насправді.

"Кожна поразка дає шанс виправити ситуацію. Цей день настане рано чи пізно. Разом ми будемо сильнішими, ніж будь-коли раніше. Не варто нас списувати з рахунків. Побачимося в наступній битві!", - додав футболіст.

Нагадаємо, півзахисник мюнхенської "Баварії" Артуро Відаль оголосив про завершення кар'єри в збірній Чилі після того, як його національна команда не потрапила на чемпіонат світу 2018 року. Чилійці фінішували в кваліфікації на 6 місці.