ua en ru

В'їзд у Київ великогабаритного транспорту 14 листопада буде обмежений, - КМДА

В'їзд у Київ великогабаритного транспорту 14 листопада буде обмежений, - КМДА Фото: снігопад у Києві

В'їзд у столицю для вантажівок буде закритий з 6:00

В'їзд великогабаритного транспорту в Київ у понеділок, 14 листопада, буде закритий. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"У понеділок, 14 листопада, з 6:00 в'їзд габаритного транспорту в столиці буде закритий. Відповідне рішення було прийнято на засіданні оперативного штабу з питань протидії надзвичайним ситуаціям. Крім того, у разі посилення снігопадів, в'їзд фур та вантажівок у місто закриють вже сьогодні - рішення буде прийматися в залежності від погодних умов", - йдеться в повідомленні.

"Обмеження руху дає можливість оперативно спрацювати снігоприбиральної техніки, а місту - не застрягти в пробках. В цілому у нас до роботи готові 318 одиниці снігоприбиральних авто, а також більше 200 тракторів житлово-експлуатаційних дільниць. У разі затяжних снігопадів будуть залучені додатково 183 одиниці техніки сторонніх організацій", - зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у зв'язку з сильним снігопадом у неділю, 13 листопада, буде закритий в'їзд для великогабаритного транспорту.