ua en ru

Верняєв виграв загальний залік Кубка світу з багатоборства

Верняєв виграв загальний залік Кубка світу з багатоборства Фото: Олег Верняєв

Український гімнаст став беззаперечним лідером сезону

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв виграв останній етап Кубка світу з багатоборства, що проходив у Лондоні на "О2 Арені", яка приймала Олімпійські ігри-2012, і став переможцем загального заліку. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Олега Верняєв Oleg Verniaiev - переможець етапу Кубку світу зі спортивної гімнастики у багатоборстві, змагання якого від...

Опубліковано НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team 9 квітня 2017 р.

Українець у Лондоні посів найвищу сходинку на п'єдесталі пошани з результатом 83.864. На попередніх етапах світового Кубка Верняєв здобув "золото" в німецькому Штутгарті та "срібло" в американському Ньюарці.

Зазначимо, у Штутгарті Верняєв здобув перемогу в індивідуальному багатоборстві. За сумою шести видів дворазовий призер Олімпійських ігор набрав 84.899 бали. У двох вправах Верняєв показав кращий результат. Українець краще за всіх виступив у своєму коронному виді - на паралельних брусах. Судді оцінили виступ Олега оцінкою 15.600. Також наш гімнаст став першим в опорному стрибку (14.700 бали).

Нагадаємо, олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв переміг у номінації "Спортсмен року - 2016" в Україні за версією загальнонаціонального проекту "Людина року".