ua en ru

Верховний суд розгляне звернення Мосійчука по позбавленню недоторканності 10 травня

Верховний суд розгляне звернення Мосійчука по позбавленню недоторканності 10 травня Фото: Ігорю Мосійчуку відмовили у зверненні по позбавленню депутатської недоторканності

Верховний суд продовжить самостійно розглядати звернення Мосійчука

Верховний суд України розгляне звернення нардепа Ігоря Мосійчука за фактом позбавлення депутатської недоторканності 10 травня 2016 року. Про це на прес-конференції повідомив голова Верховного суду України Ярослав Романюк, передає кореспондент РБК-Україна.


"В минулий понеділок, 18 квітня, відбулося пленарне засідання Верховного суду, під час якого розглядалося звернення судової палати в адміністративних справах в рамках відомої справи щодо позбавлення депутатської недоторканності народного депутата Мосійчука. На пленарному засіданні Верховний суд прийняв рішення про відсутність достатніх підстав для звернення в Конституційний суд України. Звернення в Конституційний суд з цього приводу не буде. Справа буде тривати розглядатися Верховним судом самостійно без допомоги суду. Розгляд цієї справи пройде 10 травня", - повідомив Романюк.

Нагадаємо, раніше суд відмовив ГПУ в обранні запобіжного заходу Мосійчуку.